Изработување на бизнис веб страници

 • 2800.00 Денари
 • Датум на објавување: 28/08/2020
  • Аеродром, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Absolutе-Design е новоотворена Web-Development,Hosting,Marketing агенција.

Ние го познаваме новиот потрошувач, блиски ни се новите начини на комуникација и владееме со новите технологии. Нашиот пристап не е да го прекинеме потрошувачот во она што го работи за да му ја пренесеме пораката, туку да го вклучиме во интеракција со нас. Ние го привлекуваме потрошувачот, го ангажираме и го повикуваме да ги проба производот, услугата, брендот, искуството – во исто време и во ист простор.

Absolutе-design агенцијата верува дека ако нашите клиенти се успешни тогаш и ние сме успешни.


Телефон: 077895280

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • Prijavite se za posao ili osobni zajam

  Prijavite se za posao ili osobni zajam

  Останати услуги Гостивар (Цела Македонија) 12/08/2020
  123.00 Денари
 • Кипувам

  Кипувам

  Останати услуги Пробиштип (Цела Македонија) 10/08/2020
  Контактирај го огласувачот
 • Prijavite se za posao ili osobni zajam

  Prijavite se za posao ili osobni zajam

  Останати услуги Виница (Цела Македонија) 29/07/2020
  123.00 Денари