Се продаваат убави машки и женски француски булдог кученца

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 16/09/2020
    • Кратово, Цела Македонија, Македонија

Се продаваат убави машки и женски француски булдог кученца
Се продаваат кученца од машки и женски француски булдог. Тие се во тек со снимките и ќе дојдат во своето ново семејство со се што е потребно за да започнат фантастично. Микрочип, ДВД за обука, јака, играчки, здравствени досиеја, проверки на ветеринари и тони loveубов за споделување.
whatsapp .. 32460217335 viber .. 237679571657 е-пошта ... jarethvonbliss005@gmail.com


Телефон: +32460217335

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи