Се продаваат прекрасни кутриња од мачки

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 16/09/2020
    • Делчево, Цела Македонија, Македонија

Се продаваат прекрасни кутриња од мачки
Прекрасен AKC сертифициран pomsky во продажба. Itterубре од 6 кученца, три сите бели и три црно / бели. Сите имаат сини очи. Јас сум сопственик на двајцата родители и можете да дојдете да ги гледате кога сакате. Изберете го вашето ново кученце пред да биде доцна !!
whatsapp .. 32460217335 viber .. 237679571657 е-пошта ... jarethvonbliss005@gmail.com


Телефон: +32460217335

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи