Достапни одлични кученца за малтипо - женски и машки

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 16/09/2020
    • Цела Македонија, Македонија

Достапни одлични кученца за малтипо - женски и машки
Подготвени да знаете што всушност е loveубовта на кученцето? Потоа запознајте ги убавите момчиња и девојчиња ќе ви го украдат срцето во моментот кога ќе ги сретнете. Тие се оној одличен придружник што секој го посакува. тие ќе имаат комплетна проверка на ветеринар од нос до опашка и ќе пристигнат во тек со вакцинациите. тие се подготвени да играат, но што е најважно, подготвени да ве сакаат секогаш whatsapp .. 32460217335 viber .. 237679571657 е-пошта ... jarethvonbliss005@gmail.com


Телефон: +32460217335

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи