Симпатични германски Сплитц Кученца за повторно домување

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 16/09/2020
    • Делчево, Цела Македонија, Македонија

Симпатични германски Сплитц Кученца за повторно домување
Јас сум супер симпатична! Сакам да те следам каде и да одиш. Јас ќе бидам твојот најдобар пријател засекогаш! Обожавам да играм. Исто така, сакам да се буцкам покрај тебе за тивка дремка, особено во оние врнежливи денови. Доаѓам во тек со вакцинациите и проверив ветеринар, whatsapp .. 32460217335 viber .. 237679571657 е-пошта ... jarethvonbliss005@gmail.com


Телефон: +32460217335

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи