Се продаваат кутриња по пристапна цена

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 16/09/2020
    • Цела Македонија, Македонија

Се продаваат кутриња по пристапна цена
Тие се супер слатки кутриња „чау чау“ со уникатни личности. Тие ги имаа сите свои удари и се многу подготвени да одат. Тие сакаат нови играчки и се особено пријателски расположени кон децата. Исто така, тие се многу разиграни. Whatsapp .. 32460217335 viber .. 237679571657 е-пошта ... jarethvonbliss005@gmail.com


Телефон: +32460217335

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи