Се продаваат најслатки кученца чавчиња чистокрвни чаши

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 16/09/2020
    • Штип, Цела Македонија, Македонија

Се продаваат најслатки кученца чавчиња чистокрвни чаши
Имам 2 кутриња со кавалчиња. Имаат 12 недели и им требаат нови домови што побрзо. Би сакал да имам време да поминувам со нив, но едноставно не. Овие две се најслатките кученца и се заедно уште од раѓањето, па многу би сакале да им најдат дом, ако е можно. Whatsapp .. 32460217335 viber .. 237679571657 е-пошта ... jarethvonbliss005@gmail.com


Телефон: +32460217335

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи