Се продаваат симпатични педигре бивтериерски кутриња

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 16/09/2020
    • Виница, Цела Македонија, Македонија

Се продаваат симпатични педигре бивтериерски кутриња
Достапно легло од кученца од прекрасни Biewer Terrier, и женски и машки. Goе одам во нов lovingубовен дом со микрочип, прва вакцинација, целосна проверка на ветеринар, ќебе со мирис на мајки и торба храна со кученца. Подготвени да заминат сега. Мама ќе биде достапна за гледање заедно со кученца за милување. Тато е прекрасно обетка. Whatsapp .. 32460217335 viber .. 237679571657 е-пошта ... jarethvonbliss005@gmail.com


Телефон: +32460217335

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи