Се продаваат симпатични и симпатични кутриња од англиски булдог

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 16/09/2020
    • Цела Македонија, Македонија

Се продаваат симпатични и симпатични кутриња од англиски булдог
Имаме две неверојатни кученца од англиски булдог, машко и женско. Тие се регистрирани во АКЦ. Нашето семејство ја обожава расата. Нема здравствени проблеми и сите кученца имаат сертификати за здравје и им се дадени сите снимки.
whatsapp .. 32460217335 viber .. 237679571657 е-пошта ... jarethvonbliss005@gmail.com


Телефон: +32460217335

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи