Изработка на семинарски и проектни задачи

  • 500.00 Денари
  • Датум на објавување: 24/09/2020
    • Македонија

Изработка на семинарски и проектни задачи, пишување есеи, изработка на трудови и тези.

Превод од англиски на македонски и обратно.
За повеќе информации емаил: dragana_sebik@live.com или what’s up : 0035679074267


Телефон: 0035679074267

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи