Sretstvo za plocki

 • 44.00 Денари
 • Датум на објавување: 20/11/2020
  • Gorce, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Se prodava sretsvo za plocki na kolemo i malo 100 litra naj malku po eksra cena


Телефон: 070397093

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • Cistenje

  Cistenje

  Чистење/Одржување (Цела Македонија) 03/09/2020
  2500.00 Денари
 • Cistenje

  Cistenje

  Чистење/Одржување Скопје (Цела Македонија) 03/09/2020
  2500.00 Денари
 • Дали вашите банки го отфрлија тоа?

  Дали вашите банки го отфрлија тоа?

  Чистење/Одржување Струмица (Цела Македонија) 26/02/2020
  2000.00 Денари