termogeni radiatori so ventilator za poveke toplina vo domot

  • 1999.00 Денари
  • Датум на објавување: 04/01/2021
    • Прилеп, Цела Македонија, Македонија

Термогени Радијатори
????Заштеда на дрва + 30 % повеќе топлина во вашиот дом???? ????1999 денари промотивна цена
????Во пакетот следува:Термоген радијатор 1 метар,мотор(вентилатор) 18 w,Кабел 1 м ????Влез-Излез Ф120????
⬇️Зошто е потребен Термоген Радијатор?

???? Додатна топлина во вашиот дом

???? Заштеда на дрва - 2 кубици минимун во сезона.

♨️Можност за загревање на соседна просторија со пренасочување на топлината!

????Потрошна на струја 18w, добивате топлина како за 3kw.

✅ Термогените се направени со највисок можен квалитет (Дебелина на лим 0.5мм,
Огноотпорна црна боја над 600+ степени)
Употреба над 15 години!

????Намалување на ризикот од запалување на вашиот оџак
-Саѓите повеќе се задржуваат во термогенот, и не дозволува оџакот да се затнува, ( Термогенот се чисти исто како секоја обична ќумка/борија/сулинар)↕️

♻️Зачувување на животната средина

????Често поставувани прашања

1.Каде оди чадот?
-Чадот оди низ внатрешниот ќумк и продолжува низ оџакот (чадот нема допирна точка со топлиот воздух) херметички се одвоени.

2.Дали моторчето треба цело време да работи?
-Да, моторчето треба секогаш да работи кога има оган, без разлика дали е на минимална или максимална брзина!

3.Дали моторчето троши многу струја?
-Не, напротив не троши воопшто струја односно 18w, тоа е 5 пати помалце од една обична домашна ламба! (Во замена ви дава бесплатна топлина од скоро 3kw)


Телефон: 076666533

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи