Cesma so protocen bojler

  • 1199.00 Денари
  • Датум на објавување: 04/01/2021
    • Прилеп, Цела Македонија, Македонија

Protocen bojler, cesma...
Instant topla voda, vo rok od 3 do 5 secundi, voda so toplina od 30 do 60 stepeni celziusovi.....
Pritisok na voda 0.04-0,5MPa
Snaga 3000Wati
Raboti direktno na struja od 220V

Nasaden, se montira na lavabo, ne e za na zid..

prajcame po kargo niz cela mk


Телефон: 076666533

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи