Се издава стан од 60м2 со две спални кај железничка станица

  • 220.00 Euro €
  • Датум на објавување: 12/01/2021
  • Датум на извршени измени: 12/01/2021
    • Аеродром, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Се издава целосно опремен стан од 60 м2 на 5 минути од железничка станица. Станот е на приземје и е со централно греење.


Телефон: 071 952 111

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи