POTREBNI ZIDARI I TESARI

  • 12.00 Euro €
  • Датум на објавување: 13/01/2021
    • Цела Македонија, Македонија

Za rad u Nemackoj potrebno 6 zidara i 4 tesara...OBAVEZAN EU PASOS...iskljucivo majstori sa iskustvom,posao je odmah...obezbedjen besplatan smestaj i besplatan prevoz do gradilista,pocetna satanica je 12 e neto,prijava,nemacka je firma..za inf ozovite +381637741063 Milan


Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи