PRODAVAM

 • 145.00 Euro €
 • Датум на објавување: 13/01/2021
  • Скопје, Цела Македонија, Македонија

PRODAVAM. SET CEPTER. NOZEVI VO. ORGINALNO. PAKUVANJE NE. KORISTENI


Телефон: 070 349 179

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • PRODAVAM

  PRODAVAM

  Дом/Мебел Скопје (Цела Македонија) 12/01/2021
  400.00 Денари
 • metalni garnituri

  metalni garnituri

  Дом/Мебел (Цела Македонија) 06/01/2021
  1.00 Денари
 • Cesma so protocen bojler

  Cesma so protocen bojler

  Дом/Мебел Прилеп (Цела Македонија) 04/01/2021
  1199.00 Денари