медицинска сестра

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 13/01/2021
    • Скопје, Цела Македонија, Македонија

Пзу Венус Медикал со примарна дејност диетологија и нутриционизам вработува медицинска сестра.
Потребни квалификации за работното место:
• Завршено медицинско образование (положен државениспит (со лиценца )
• Задолжително познавање на Англиски јазик
• Пожелно е претходно работно искуство на иста позиција
Личенпрофил:
• Професионален и љубезен однос кон клиентите
• Способност за индивидуална и тимска работа
• Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност
• Способност за работа под притисок и со кратки рокови
Доколку сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) на info@rainbowcenter.mk


Телефон: 078 35 33 54

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи