Televizori

  • 1500.00 Денари
  • Датум на објавување: 22/02/2021
    • Скопје, Цела Македонија, Македонија

Televizori LG 1500 den I televizori quart 1000 den


Телефон: 075299185 kire

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи