WIN XP,7,8.1,10 NA USB

  • По договор
  • Датум на објавување: 22/02/2021
    • Centar, Скопје, Цела Македонија, Македонија

WIN XP,7,8,8.1,10 na usb so garancija za usb to i opeprativniot vo nego.


Телефон: 0720210404

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи