FERRUCCI Chasovnik - NOV !!

  • 1999.00 Денари
  • Датум на објавување: 22/02/2021
    • Ohrid, Охрид, Цела Македонија, Македонија

FERRUCCI chasovnik NOV !!

- Nosen e samo ednash, chasovnikot e bez grebanici ili bilo kakvi oshtetuvanja. Kupen od dukjan i nosen samo ednash.

Cena: 1999den

Kontakt tel. (Viber/WhatsApp) +389 77 678 719


Телефон: +38977678719

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи