Prodavam plac 2000 volkovo

 • По договор
 • Датум на објавување: 23/02/2021
  • Vokovo, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Prodavam plac 2000 m so objekt 200m rabotilnica vo gradezen reon volkovo zad kartingot parcel a br 2953 adresa ul 22 br 6 so struja. Voda I kanalizacija do vrata cena po dogovor kon tome 070 866 565


Телефон: 070866565

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • Итно продавам плац

  Итно продавам плац

  Плацеви Скопје (Цела Македонија) 16/02/2021
  1.00 Денари
 • Niva vo Trubarevo

  Niva vo Trubarevo

  Плацеви Скопје (Цела Македонија) 16/02/2021
  6.00 Денари
 • Plac/Niva

  Plac/Niva

  Плацеви Скопје (Цела Македонија) 07/02/2021
  Контактирај го огласувачот