Canadske SFINKS muske mace

  • По договор
  • Датум на објавување: 23/02/2021
    • Senta, Srbija, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Prodajem dva mačića (muška) Canadian Sphynx. Rođeni su:10.12.2020. Ginger i Horus (Seal mink)
Majka fiv felv test negativan;
Otac poreklom iz Rusije Evropski Šampion 2. mesto. Fev;felv;pdk;hcm negativan.
https://www.facebook.com/Sweet-Dalia-WCF-324848745589314
Senta, Peho Tibor
Tel: +381(0)601585114


Телефон: 00381601585114

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи