Engleski buldog štene

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 24/02/2021
    • Македонија

U ponudi engleski buldog muzjak. Star 4 meseca. Vakcine sve kompletne ima i ociscen je od parazita vise puta. Stene je sa papirima. Za vise informacija kontaktirati na broj naveden u oglasima.

Kontakt telefon: +381603580068


Телефон: +381603580068

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи