Хитно

  • 200.00 Euro €
  • Датум на објавување: 03/05/2021
    • Брвеница, Тетово, Цела Македонија, Македонија

Продавам ротфалер на 1 год со сите документи .поради заминуваме во странство


Телефон: 072540230

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи