Хотел Лебед има потреба од персонал за работа

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 04/05/2021
    • Охрид, Цела Македонија, Македонија

Хотел Лебед има потреба од персонал за работа и тоа на работни позиции; келнер/ка, кувар/ка,рецепционер/ка.Сите заинтересирани да се јават на телефонски број 071/375-650 или да испратат меил на info@hotellebed.com.mk


Телефон: 071/375-650 046/250-004

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи