Продажба на деловни простории

  • 60000.00 Денари
  • Датум на објавување: 12/08/2021
    • Илинден, Скопје, Цела Македонија, Македонија

????Деловни простории на продажба ❗
????Различните квадратури од 48 м2, 100м2, 88м2, 97 м2, 78 м2, 84 м2, 110 м2 овозможуваат да го проширите или започнете вашиот бизнис токму во нашиот Трговски центар.
????Прометната локација, безбеден паркинг простор, градбата по највисоки стандарди за квалитет и одличниот дизајн се само дел од предностите што ги содржи нашиот деловен објект
➡За повеќе информации можете да не контактирајте на:
????075/220-234
????070/268-121


Телефон: 070 268 121 или 075 220 234

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи