ЦЕНТАР КАТОЛИЧКА канцеларии ВЕДНАШ ВСЕЛИВИ

  • 5.00 Euro €
  • Датум на објавување: 23/08/2021
    • Центар, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Квадратура:

113 m²

ВЕДНАШ ВСЕЛИВ
Совршен мир и гарантирана приватност во мала деловна зграда во Центар , во близина на Католичка Црква, Црногорска амбасада и СТАР кафе со сопствен паркинг.

Деловниот простор 113m2 , е на 1 кат , се издава празен, има употребна дозвола и се состои од:
-5 канцеларии , помошна просторија-остава, кујна, купатило , 3 балкона и два влеза (ориентацијата е исток , југ и запад )
-систем за греење и ладење од инвертери ROLLS и струјни панели во секоја канцеларија
-оптички кабел инсталиран до централнo чвориште
-компјутерска и телефонска мрежа во секоја канцеларија
-сопствен паркинг за 2 возила, после 16 часот за 4 возила
-одличен простор за надворешна и внатрешна реклама и брендирање
-централен аларм , на влезната врата на објектот и договор со агенција за обезбедување


Зградата е на улицата Костурски Херои (поранешна 29 Ноември) , на крстосница и има одлична местоположба .
Ако имате потреба од дополнителен простор постои можност за изнајмување на подрумски простории во склоп на истиот објект.
Околу објектот е паркинг на ПОЦ на кој постојано има слободни места, месечниот билет е 800мкд за корисниците на деловниот простор .
Соработувам со агенции, ја прифаќам агенциската провизија.
Контакт телефон 070474863

Категорија: Недвижности / Деловен простор / Канцеларија


Телефон: 070474863

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи