Center - Office space for rent, 113 m2

  • 5.00 Euro €
  • Датум на објавување: 23/08/2021
    • Center, Скопје, Цела Македонија, Македонија

READY TO MOVE IN.
Office space for rent, near by the Catholic church, Embassy of Montenegro and STAR cafe, 10 minutes by foot to the center .
Office space ,113 m2, is without furniture, in small office building and has occupancy permit. It is on the first floor with 5 offices, 3 balconies, kitchen and bathroom. It has 2 entrances. All the offices are with air conditioners, computer and telephone network. The heating is on air conditioners and panels. The building is on the main street, it has great place for outside ad inside commercial, private parking place for 2 cars and for 4 cars after 4pm, garage, alarm on central door and agreement with the security agency.
This space is suitable for all purposes .
Contact: +38970474863
ВЕДНАШ ВСЕЛИВ
Совршен мир и гарантирана приватност во мала деловна зграда во Центар , во близина на Католичка Црква, Црногорска амбасада и СТАР кафе со сопствен паркинг.
Деловниот простор 113m2 , е на 1 кат , се издава празен, има употребна дозвола и се состои од:
-5 канцеларии , помошна просторија-остава, кујна, купатило , 3 балкона и два влеза (ориентацијата е исток , југ и запад )
-систем за греење и ладење од инвертери ROLLS и струјни панели во секоја канцеларија
-оптички кабел инсталиран до централнo чвориште
-компјутерска и телефонска мрежа во секоја канцеларија
-сопствен паркинг за 2 возила, после 16 часот за 4 возила
-одличен простор за надворешна и внатрешна реклама и брендирање
-централен аларм , на влезната врата на објектот и договор со агенција за обезбедување

Зградата е на улицата Костурски Херои (поранешна 29 Ноември) , на крстосница и има одлична местоположба .
Околу објектот е паркинг на ПОЦ на кој постојано има слободни места, месечниот билет е 800мкд за корисниците на деловниот простор .
Ако имате потреба од дополнителен простор постои можност за изнајмување на подрумски простории во склоп на истиот објект.
Просторот досега се користел како Консултантска фирма, Преставништво на странска фирма, ИТ фирма, Проектантско-изведбена фирма и Едукативен Центар за возрасни и деца.
Соработувам со агенции, ја прифаќам агенциската провизија.
Контакт телефон 070474863
Категорија: Недвижности / Деловен простор / Канцеларија


Телефон: 070474863

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи