FR SASO EkSLUZIV

 • Контактирај го огласувачот
 • Датум на објавување: 14/09/2021
  • Aaerodrom, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Bara pomosnik/cka pocetnik koj saka da go izucuvav frizerskiot zanaet .Pozelno da e od sredno frizersko uciliste. I nemora


Телефон: 070613366

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • ВЕНУСТАС ДОО

  ВЕНУСТАС ДОО

  Нудам работа Скопје (Цела Македонија) 07/09/2021
  Контактирај го огласувачот
 • СЕ БАРА НЕГУВАТЕЛ/КА

  СЕ БАРА НЕГУВАТЕЛ/КА

  Нудам работа Скопје (Цела Македонија) 07/09/2021
  Контактирај го огласувачот
 • Office Menager

  Office Menager

  Нудам работа Скопје (Цела Македонија) 01/09/2021
  Контактирај го огласувачот