Rabota vo Hrvatska

  • 300.00 Euro €
  • Датум на објавување: 20/05/2018
    • Македонија

Se bara devojka ili zena za rabota na more Hrvatska Brela za spremanje na 4 sobi . Obezbeden stan i hrana plata 300 Evra Rabotata e maximum 4 h na den ostatokot mozete da si go koristite kako sakate . Info na tel 077790960


Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи