Купувам дуќан

  • 18.00 Euro €
  • Датум на објавување: 05/10/2021
    • Ново Лисиче, Скопје, Македонија

Купувам дуќан во населба Ново Лисиче (стар дел), со површина од 25-30 квадрати, цена од 18.000 до 21.000 евра( во зависност од состојбата на дуќанот).


Телефон: 071/389-254

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи