Se izdava deloven prostor vo Struga

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 06/11/2021
    • Струга, Цела Македонија, Македонија

Se izdava dukjan vo strushkiot bezisten. Dukjanot se naogja na prv kat, nad leviot vlez, vtor dukjan po red.


Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи