Iznajmuvam dukan

  • 600.00 Euro €
  • Датум на објавување: 01/12/2021
    • Centar, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Iznajmuvam dukan vo Skopje vo centar megu zelen pazar i sobranie.40m2 so wc.


Телефон: 070385119

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи