СЕ ИЗНАЈМУВА ДУЌАН ВО ЦЕНТАРОТ НА КОЧАНИ

 • 200.00 Euro €
 • Датум на објавување: 08/12/2021
  • Кочани, Кочани, Цела Македонија, Македонија

Се изнајмува дуќан во трговскиот центар на Кочани со одлична локација.


Телефон: 078315480

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • Iznajmuvam dukan

  Iznajmuvam dukan

  Деловни простории Скопје (Цела Македонија) 01/12/2021
  600.00 Euro €
 • Iznajmuvam dukan

  Iznajmuvam dukan

  Деловни простории Скопје (Цела Македонија) 01/12/2021
  600.00 Euro €
 • Se izdava deloven prostor vo Struga

  Se izdava deloven prostor vo Struga

  Деловни простории Струга (Цела Македонија) 06/11/2021
  Контактирај го огласувачот