iznajmuvam deloven prostor

  • 800.00 Euro €
  • Датум на објавување: 16/01/2022
    • Debar Maalo, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Deloven prostor vo centar Boemska Ul. na 2 kat
Prostorot sodrži tri prostorii (sobi) dve kupatila i dva balkona.


Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи