Povolno

 • 1.00 Денари
 • Датум на објавување: 05/02/2022
  • Скопје, Цела Македонија, Македонија

Se prodava pushka Malokalibarka TOZ-17-01 5,6mm. Samo na lica so odobrenie za poseduvanje na ovoj tip oruzje.


Телефон: 072 308 149

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • NIKE PATIKI 34 Broj

  NIKE PATIKI 34 Broj

  Спортска опрема Охрид (Цела Македонија) 11/01/2022
  1500.00 Денари
 • Prodavam detski velosiped

  Prodavam detski velosiped

  Спортска опрема Скопје (Цела Македонија) 27/11/2021
  2500.00 Денари
 • Casovnik za prodazba

  Casovnik za prodazba

  Спортска опрема Велес (Цела Македонија) 17/09/2021
  599.00 Денари