Dukan

  • 500.00 Денари
  • Датум на објавување: 22/02/2022
    • Centar, Скопје, Македонија

Se izdava dukan vo strogiot centar na gradot Skopje do Sobranie. Dukanot e 40m2. Telefon 071285290


Телефон: 071285290

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи