ČAEVI - TINKTURI - KREMI od LEKOVITI BILKI

 • Контактирај го огласувачот
 • Датум на објавување: 01/03/2022
  • Македонија

PROSTATA - HEMOROIDI - CRN DROB - BUBREZI - REUMA -
Golem izbor na čaevi, tinkturi i kremi podgotveni od lekoviti bilki

PROSTATA
VNATREŠNI i NADVOREŠNI HEMOROIDI
BUBREZI, MOČNI KANALI i MEUR
CRN DROB
IMUNITET
SMIRUVANE, OPUŠTANJE
HOLESTEROL
CISTI, POLIPI, MIOMI

077 908 771

facebook Venok Skopje

www.venokmk.com


Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • Dukan

  Dukan

  Деловни простории Скопје (Цела Македонија) 24/02/2022
  500.00 Euro €
 • Dukan

  Dukan

  Деловни простории Скопје 22/02/2022
  500.00 Денари
 • iznajmuvam deloven prostor

  iznajmuvam deloven prostor

  Деловни простории Скопје (Цела Македонија) 16/01/2022
  800.00 Euro €