Dukan

  • 500.00 Euro €
  • Датум на објавување: 03/03/2022
    • Centar, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Se izdava dukan vo strogiot centar na gradot Skopje, do Sobranie. Dukanot e 40m2. Tel. 071285290


Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи