Продавам велосипед

 • 2300.00 Euro €
 • Датум на објавување: 12/03/2022
  • Скопје, Цела Македонија, Македонија

Продавам одлично сочуван планински велосипед "Scott Scale 710", купен во „Бајк Маркет“, Скопје, 2017 година за 179.250 денари (2.924 евра)-прилог фискална сметка.
Поважни карактеристики:
-Co-developed with Olympic Champion, 5x World Champion and 5x World Cup Champion Nino Schurter,
-тежина 10.10 кг,
-карбонски рам 27,5" (најлесен на светот),
-амортизер 100мм „Fox 32 SC Float Performance Elite Air / FIT4“,
-менувачи, пренос (2x11), диск кочници "Shimano XT".


Телефон: 071308024

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • Povolno

  Povolno

  Спортска опрема Скопје (Цела Македонија) 05/02/2022
  1.00 Денари
 • NIKE PATIKI 34 Broj

  NIKE PATIKI 34 Broj

  Спортска опрема Охрид (Цела Македонија) 11/01/2022
  1500.00 Денари
 • Prodavam detski velosiped

  Prodavam detski velosiped

  Спортска опрема Скопје (Цела Македонија) 27/11/2021
  2500.00 Денари