Ski oprema

 • 6000.00 Денари
 • Датум на објавување: 27/03/2022
  • Avtokomanda, Цела Македонија, Македонија

Prodavam odlicno socuvani skii Salomon 170cm, so vezovi Sa;omon, stapovi Salomon i ski cevli Alpina br.42, povolno...


Телефон: 071/464-024

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • Ski oprema

  Ski oprema

  Спортска опрема Скопје (Цела Македонија) 27/03/2022
  6000.00 Денари
 • Продавам велосипед

  Продавам велосипед

  Спортска опрема Скопје (Цела Македонија) 12/03/2022
  2300.00 Euro €
 • Povolno

  Povolno

  Спортска опрема Скопје (Цела Македонија) 05/02/2022
  1.00 Денари