Ohrid, se prodava deloven prostor

 • 45000.00 Euro €
 • Датум на објавување: 30/03/2022
  • Охрид, Цела Македонија, Македонија

Vo TC Trudbenik ,na prvi kat ,juzna strana 45m2 ,se prodava renoviran deloven prostor,raboti kako kozmeticki salon, so kupatilo,mini kujna ,klima ,se prodava


Телефон: 070460807

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • IZDAVAM NOV DELOVEN PROSTOR, PLOŠTAD SLOBODA.

  IZDAVAM NOV DELOVEN PROSTOR, PLOŠTAD SLO...

  Деловни простории Скопје (Цела Македонија) 29/03/2022
  8.00 Euro €
 • Dukan

  Dukan

  Деловни простории Скопје (Цела Македонија) 03/03/2022
  500.00 Euro €
 • Dukan

  Dukan

  Деловни простории Скопје (Цела Македонија) 24/02/2022
  500.00 Euro €