Masa i Sank

 • 1500.00 Денари
 • Датум на објавување: 12/05/2022
  • Prolet, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Prodavam masa na trkalca 84/55/50 1500 denari i Sank 120/45/104 na trkalca 1500 denari


Телефон: 071730624

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • Продавам клима уред

  Продавам клима уред

  Дом/Мебел Скопје (Цела Македонија) 07/04/2022
  Контактирај го огласувачот
 • Prodavam poloven mebel

  Prodavam poloven mebel

  Дом/Мебел Скопје (Цела Македонија) 04/04/2022
  По договор
 • MASA ZA POKER

  MASA ZA POKER

  Дом/Мебел Скопје (Цела Македонија) 24/03/2022
  Контактирај го огласувачот