Велосипед за деца 10-14 год. (Velosiped za deca)

 • 6000.00 Денари
 • Датум на објавување: 13/05/2022
  • Скопје, Цела Македонија, Македонија

Се продава нов велосипед за деца од 10-14 год, возен само 3 пати. Добиен на поклон.
076-669-255


Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • Ski oprema

  Ski oprema

  Спортска опрема (Цела Македонија) 27/03/2022
  6000.00 Денари
 • Ski oprema

  Ski oprema

  Спортска опрема Скопје (Цела Македонија) 27/03/2022
  6000.00 Денари
 • Продавам велосипед

  Продавам велосипед

  Спортска опрема Скопје (Цела Македонија) 12/03/2022
  2300.00 Euro €