МЕТАЛНА ПОДВИЖНА БАРАКА

  • 73.00 Денари
  • Датум на објавување: 13/05/2022
    • Струмица, Македонија

Се продава метална подвижна барака со димензии 260 *260*260, може да се користи за многу намени:продавница, викендица, чуварница...


Телефон: 078 204660

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи