Комерцијалист

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 21/06/2022
    • Аеродром, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Минимум ССС – завршено вишо или високо образование ќе се смета како предност
Работно искуство од минимум 2 години на иста позиција
Познавање на МS Office програма и работа со компјутер
Возачка дозвола Б и Ц – категорија/активен возач

Одговорности и задачи:
Планирање и организирање на продажни активности
Следење и реализација на зададен таргет план и рута на посета на објекти
Следење на продажбата и превземање на активности за зголемување на продажбата
Развивање и одржување на односи со коминтентите
Следење и грижа за наплата


Телефон: +389 2 2446 315

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи