PRODAVAM KOZNI TASHNI I KOZNA JAKNA

  • 1500.00 Денари
  • Датум на објавување: 21/06/2022
    • Скопје, Цела Македонија, Македонија

PRODAVAM KOZNI TASHNI : CENA : 1 { PRVATA TASHNA 1000 DENARI } , 2 { VTORATA TASHNA 1500 DENARI } , 3 { TRETATA TASHNA 1000 DENARI } I KOZNA JAKNA , CENA : 1500 DENARI ,
TELEFON ZA KONTAKT : 075400887


Телефон: 075400887

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи