Živnost i rabota

 • Контактирај го огласувачот
 • Датум на објавување: 02/07/2022
  • Цела Македонија, Македонија

Dobivanje na slovački dokumenti (živnost) , preku legalna procedura, so koi legalno i samostojno može da rabotite po Evropskite zemji.
Viber +421 940 170 547


Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • Комерцијалист

  Комерцијалист

  Нудам работа Скопје (Цела Македонија) 21/06/2022
  Контактирај го огласувачот
 • Магационер

  Магационер

  Нудам работа Скопје (Цела Македонија) 15/06/2022
  Контактирај го огласувачот
 • Асистент за продажба

  Асистент за продажба

  Нудам работа Битола (Цела Македонија) 17/05/2022
  Контактирај го огласувачот