Техничар за поправка на ТВ

 • Контактирај го огласувачот
 • Датум на објавување: 07/07/2022
 • Датум на извршени измени: 07/07/2022
  • Аеродром, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Електро визија ДООЕЛ има потреба од зголемување на тимот. Бараме електро техничар за поправка на телевизори. Вашето CV испратете го на [email protected] и контактирајте не на 076 266 499 или 02 3135 115


Телефон: 076 266 499 02 3135 115

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • Živnost i rabota

  Živnost i rabota

  Нудам работа (Цела Македонија) 02/07/2022
  Контактирај го огласувачот
 • Комерцијалист

  Комерцијалист

  Нудам работа Скопје (Цела Македонија) 21/06/2022
  Контактирај го огласувачот
 • Магационер

  Магационер

  Нудам работа Скопје (Цела Македонија) 15/06/2022
  Контактирај го огласувачот