RABOTA VO STRANSTVO SO MK I EU PASOS !!!!

 • 2800.00 Euro €
 • Датум на објавување: 11/07/2022
  • Aerodrom, Скопје, Цела Македонија, Македонија


Итно има потреба од работници за работа во Европа со Македонски и Европски пасош за сезонска и постојана работа во следните држави:
-Германија(македонски пасош)
-Хрватска (македонски пасош)
-Словенија (македонски пасош)
-Белгија (европски пасош)
-Холандија (европски пасош)
-Шведска- Скандинавија (македонски-европски пасош)
-Швајцарија (европски пасош)

Работни позиции што се бараат:
-УГОСТИТЕЛСТВО
(рецепционери/ки, хотелски-ресторански менаџер, хостеси, собарки, бар-мен, келнери/ки, шеф на кујна, готвачи, помошници готвачи, садомијачи/ки, слаткари/ки, хотелски хаус-мајстори)

-КОЗМЕТИКА И НЕГА
(козметичари/ки, масери/ки, фризери/ки, нега на нокти)

-ГРАДЕЖНИ И ОСТАНАТИ ДЕЈНОСТИ
( мајстори, шпаклери, гипс-картон ,пвц мајстори , тесари, армирачи , ѕидари, молери, монтери на дограми, дограмаџија,столар,бравари,клучари,електричари, водоинсталатери, заварувачи,паркeтари, плочкари,)

-MERCEDES , VOLKSWAGEN , BMW има потреба од равотна сила и тоа:( aвтолимари,автолакери, автоелектричари , автомеханичари и други општи работници ) исто така има потреба од овие работни профили и во други сервиси на лесни и тешки товарни возила .

-ШОФЕРИ
(шофери со B, C, CE, D категории се работи за внатрешен и меѓународен транспорт во европските држави.)

-МЕДИЦИНА
(медицински сестри , медицински техничари , лаборанти, ренген техничари, физиотерапеути,забни техничари,протетичари )
-РАБОТНИЦИ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСКИ ДЕЈНОСТИ
(одржувајње,берење и кроење на сезонско овошје и зеленчук. )


ИТНО се бараат работници за сезонка и постојана работа со и без работно искуство, со познавање или непознавање на јазик на горенаведените држави. Со Македонски Пасош (добивање работна виза) и работа со ЕУ пасош.
Сезоната почнува од 15 мај 2022 год.


Контакт телефон :VIBER I WHATSАPP и ОБИЧЕН

079/272-946 !!!
079/272-946 !!!
079/272-946 !!!
и
079/218-584 !!!
079/218-584 !!!
079/218-584 !!!


Телефон: +389 79/272-946 !!! +389 79/218-584 !!!

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • Техничар за поправка на ТВ

  Техничар за поправка на ТВ

  Нудам работа Скопје (Цела Македонија) 07/07/2022
  Контактирај го огласувачот
 • Živnost i rabota

  Živnost i rabota

  Нудам работа (Цела Македонија) 02/07/2022
  Контактирај го огласувачот
 • Комерцијалист

  Комерцијалист

  Нудам работа Скопје (Цела Македонија) 21/06/2022
  Контактирај го огласувачот